0

Kart Yazıcı Nedir?

Kart Yazıcı Nedir?
Kart yazıcı; standart boyutlarda üretilen kartlarda renkli ya da siyah baskı yapabilen ve kullanıcılarının kendi tasarımları ile kart baskısı yapmalarına imkan tanıyan bir araçtır.
Çeşitli sektörlerdeki kimlik ve kart yönetimi gereksinimlerinizi en üst düzeyde karşılamak üzere optimize edilen kart yazıcılar, düşük bütçelerle çalışmanız için özel tasarlanmış, garantili ve güvenli cihazlar olma özelliğine sahip olmanın yanı sıra kaliteli sonuçlar elde etmenizi sağlar ve güvenlik ihtiyacınızı karşılar.

Kart Yazıcılar Hangi Sektörlerde Kullanılır?
Birçok sektörde kullanılan kart yazıcılar; özellikle iş yerleri, ulaşım, turizm, eğitim ve konaklama gibi sektörlerin ihtiyacına karşılık verir.
Öğrenci kimlik kartları, personel kartı vb. resmi kimlik kartları veya kurumsal kart gibi kartların gerekli olduğu alanlarda kullanılmasının yanı sıra müşteri sadakat kartları, tek kullanımlık kartlar ve indirim kartları için de kullanılabilir.

Kart Yazıcı Çeşitleri ve Fiyatları
Sıfırdan bir kimlik oluşturulmasına imkan tanıyan kart yazıcı modelleri oldukça çeşitlidir. Fakat kullanım kolaylığı ve işlevselliği sayesinde en çok tercih edilen kart yazıcılar; Evolis, Zebra, HID Fargo, Entrust marka ve modellerinden oluşmaktadır. Hayat Kart Bilişim Teknolojilerinin de bünyesinde yer alan bu 4 ana markada model alternatifleri oldukça geniştir. İhtiyaca göre Evolis, Zebra, HID Fargo, Entrust gibi yazıcı markaları arasından tercih yapılabilir.

Kart yazıcı fiyatları kullanılan marka ve modele göre değişiklik gösterir. Kullanıcının isteğine, ihtiyacına ve kullanım alanına göre farklılıklar gösteren kart yazıcıların fiyat aralığı; ebatına, genişliğine ve diğer mekanik özelliklerine göre de değişebilmektedir.

İhtiyacınıza uygun yazıcı model ve özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için https://hayatkart.com/tr/main/products/kart-yazicilar linkine tıklayarak açılan sayfayı inceleyebilir ve fiyat bilgisi için 0212 639 36 50 numaralı telefondan bizler ile iletişime geçebilirsiniz.